Välkommen till min nya blogg!

Hej på er! Det var ett tag sen jag bloggade nu. Den här sommaren la jag det hela på hyllan och fokuserade på annat ett tag, men en ny dator gjorde att jag kände mig sugen att börja om. Inte för att få så många läsare som möjligt, utan för min egen skull. Man mår så bra av att skriva ut tankar och funderingar man har och dessutom kan man få en större överblick om hur hästarna har gått senaste veckan osv. Förvirrad som man är, kan det vara bra att dokumentera det man gör haha..

Nog med struntprat. Det hästarna har gjort idag är hoppat. Med Indra har jag dock inte suttit på utan hon har fått löshoppa, det känns verkligen som att hon gjort detta många gånger förut. Hon springer bara lugnt runt som en gammelhäst för hon vet vad hon ska göra haha! Hon hoppade upp till 130cm men blev lite osäker på den höjden så vi sänkte då ner det, hon är fin store fuxen. Bjöd på många fina, runda språng. 

Kopia hoppade jag med, jag ställde upp en oxer med ett hjälphinder innan och höjde upp det ordentligt. 125cm hoppade vi som högst!! Alltså 5 cm högre än vårt höjdrekord, hon kan hoppa min ponny alltså fyy. Jag tog sen bort hjälphindret och sänkte ner det lite och flög över några hinder på 105 - 115cm, bara för att ha självförtroendet för helgen. Hoppar inte alltid så högt. :) Det är tävling på srk i helgen och vi rider LB på lördag och LB/LA söndag, jag är supertaggad för ponnyn känns kanonfin. Det är dessutom förmodligen årets sista tävling för oss så jag hoppas det går bra för oss!!

 
 

 

Allmänt, Hästarna | | En kommentar |
Upp